Bonus la inscriere 200 Ron, Click pe acest banner :

ATENTIE ! Plugin-ul functioneaza doar in Internet Explorer (nu merge in FireFox sau Opera).
SopCast Pe care il puteti descarca de AICI

Vaslui – Braşov este în direct la Digi Sport, joi, de la ora 19:00.

Braşovul a început rău returul. Şumudică a strâns o victorie şi două înfrângeri, iar joi merge la Vaslui unde au bătut doar Rapidul şi Ceahlăul în acest sezon.

Super-trupa lui Augusto Inácio a băgat spaima în adversari. Tripla de aur, Wesley, Adailton, Sânmârtean îi dă fiori lui Şumudică, înaintea deplasării de la Vaslui:
Marius Şumudică, antrenor FC Braşov: “Ne aşteaptă un meci extraordinar de greu la Vaslui. Vom întâlni o echipă în mare formă, care a câştigat primele trei meciuri din acest campionat, dar şi cel din Cupa României. Vom încerca să scoatem maxim din acest joc. Sunt conştient că plecăm cu şansa a doua, dar noi mergem la Vaslui să ne batem pentru un rezultat bun. Wesley este cel mai bun marcator din Liga, astfel că va trebui să-i acordăm o atenţie sporită, dar au şi alţi jucători de valoare care pot decide soarta unui meci.”Marius Şumudică, antrenor FC Braşov: “Eu niciodată nu am pierdut ca antrenor în faţa Vaslului. Vreau ca jucătorii să aibă o altă atitudine şi să dea totul în teren. Cu o organizare bună sperăm să le punem probleme. Eu am mare încredere că vom face un meci foarte bun la Vaslui.”

Discount de 2 % prin parteneriatul cu F64 !!!

Cumpara orice produs de la F64, si beneficiezi de 2 % discount la totalul facturi, dand click pe acest banner.
aparate foto digitale